Descobreix la Sanació amb el Pèndol Hebreu: Un Viage a l'Autocura i l'Equilibri
top of page
Buscar

Descobreix la Sanació amb el Pèndol Hebreu: Un Viage a l'Autocura i l'Equilibri

Estic encantada de compartir amb vosaltres una emocionant oportunitat que es presenta: el pròxim curs d'introducció a la Sanació amb el Pèndol Hebreu. En aquesta entrada de blog, vull donar-vos un avançament de què podeu esperar d'aquesta experiència transformadora i enriquidora.



El curs estarà centrat principalment en la part pràctica de la sanació amb el pèndol hebreu, ja que la part teòrica la trobareu detallada en el dossier que us proporcionarem. La nostra intenció és oferir-vos una immersió completa en les tècniques i pràctiques que us ajudaran a connectar amb el poder curatiu del pèndol hebreu i a utilitzar-lo amb confiança i eficàcia.

Durant el curs, explorarem diversos aspectes de la sanació amb el pèndol hebreu, incloent-hi:

  1. Introducció al Pèndol Hebreu: Aprendrem sobre l'origen i la història del pèndol hebreu, així com la seva relació amb els principis de la geometria sagrada i les energies de sanació.

  2. Preparació i Ajust del Pèndol: Us guiarem a través del procés de preparació del pèndol hebreu i com ajustar-lo per a la tasca de sanació específica que voleu realitzar.

  3. Tècniques de Sanació: Explorarem una varietat de tècniques de sanació amb el pèndol hebreu, incloent-hi la neteja i l'equilibrat d'energies, la identificació de blocs energètics i la facilitació de la curació a nivell físic, emocional i espiritual.

  4. Aplicació Pràctica: Mitjançant exercicis pràctics i demostracions en viu, tindreu l'oportunitat de posar en pràctica les tècniques apreses i d'explorar la seva efectivitat en diferents situacions de sanació.

  5. Integració i Autocura: Ajudarem a integrar els coneixements adquirits i us donarem eines pràctiques per a la vostra pròpia pràctica de sanació personal. Us animarem a explorar el poder de l'autocura i com podeu utilitzar el pèndol hebreu per aconseguir un equilibri i benestar duradors.

  6. Preguntes i Respostes: Tindreu l'oportunitat de plantejar preguntes i rebre orientació personalitzada per aprofundir en la vostra comprensió i habilitats en la sanació amb el pèndol hebreu. https://www.wanda.cat/pendolhebreupresencial

Estic molt emocionada de compartir aquest viatge amb vosaltres i de veure com la sanació amb el pèndol hebreu pot transformar les vostres vides de manera profundament positiva. Us convido a unir-vos a nosaltres en aquesta aventura de descobriment i creixement personal.

Per obtenir més informació i per inscriure-us al curs, no dubteu a contactar amb nosaltres. Estem aquí per acompanyar-vos en el vostre camí cap a la salut i el benestar holístics.


Amb amor i gratitud,

Wanda

15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page